29 April

Jag älskar dina ”innan jag går till jobbet” Pussar på mornarna :)

Så nu är man äntligen hemma i berga igen :) Skulle åkt hem i går men vi skulle möblera om Alex rum så att lillan skulle få plats med sin säng så att han kan ha henne sovande hos sig. Så jag visste inte hur lång tid det skulle ta så det vart ett maby. Efter mycket bök så var rummet skit snyggt! Snyggare än innan och det vart mer personligt än innan. Så det var kul. Det ända som ska upp nu är A’s Nalle puh tavlor och vägg lampa sedan är allt på sin plats :)

Idag så innan jag åkte till farsta så snackade jag med min pappas kusin Marie Från Finland. Vi konstaterade att våra familjer ses för lite och vi kom p värsta braiga planen! Får se om den går att fixa eller inte. Men tjejerna kankse kommer över en snabbis nu i snart så kankse man får träffa dom lite. Åkte sedan till farsta centrum för att fixa naglarna som jag fixar var fjärde vecka. Den tjejen jag har nu är helt underbar. Hon har samma matrial på sina naglar som jag och vi har samma humor så det är trevligt att åka dit och ha en prat stund med henne. Åt på Burguking as always när jag är där och snackade med älsklingen och bestämde att jag visst ska åka med honom ner till Stenungsund den 12 maj. Hoppas det blir kul :) Hoppas jag hinner träffa Frida medans vi är där nere. Alltid kul att komma bort lite också.

Åkte till Danderyd efter farsta för att a direkt bussen hem och träffar på en gammal kompis som gick på röllingby samtidigt som mig. Han är visserligen året yngre men stört skön som fan! Satt och bubblade hela vägen hem om då och nu. Massa skvaller är alltid kul. Han tycker att jag bör hänga mer i berga än i haninge. Shit jag är ju saknad :P

Men nu är jag hemma i berga och det känns skönt. Ska åka till haninge på torsdag och så jobba på fredag och ut och fira Alex pappa som fyllde år förra veckan. Stanna där helgen över och åka hem på måndagen så jag får vara hemma lite innan man drar ner. Typ tvätta lite och så. Ska sola i morgon och städa entre planet tydligen. Mumma ville det. Jag har inge bättre för mig. Så jag kan sola och bättra på färgen och sedan städa :) Det blir super nice :)

Nu ska jag lalla vidare på nätet och lyssna på skön musik. Nu ringer baby också.

C YA