30 April

Hittade denna på http://www.jifashion4u.se/ Jag har denna lilla ävla runt halsen fast med genomskinliga stenar. Och det halsbandet hittade jag på albrektsguld. För betydligt bättre pris. Och det är samma halsband men jag har inte lyckats hitta ngn bild på halsbandet förrens nu. Köpte det för det var verkligen jag och jag älskar det! Bär det runt halsen och har inte tagit av mig det sen jag köpte det. Och det var i början av April.

Men till det jag ville skriva om. Jag var ju så ivrig i går att jag gjorde typ tonvis med stavfel. Dom på sats tar emot barn från tre månader och uppåt. Så jag skulle ju dit idag och betala medlemsavgiften och för att skriva in mig i deras nätverk som gick jätte bra. Sedan så satt jag och pratade med Annika tror jag hon hette på mini stats i över en timme med William om hur det var att få barn om förlossning och annat. Hon var toppen! Och när jag gick därifrån så kände jag att här kommer jag att stor trivas! Så jag ska sätta igång nästa vecka med träningen. Det är så enkelt att ta sig dit. Jag går till centrum a 10 min tar bussen därifrån som tar 15 min högst och går sedan fem min så är jag framme :)

Ska bli så kul! Hälsade på hos tant Emme idag när jag var på väg hem. Fikade lite och solade lite. Sedan gick jag hem och tokmyste med William. San var så kinkig och så ledsen. Så vi låg i sängen och lekte och skrattade och så somnade vi. Vi som !½ timme ungefär och nu väntar jag bara in Alex. Sedan blir det mat.

Det är ju Valborg i dag och för första gången så ska jag inte göra ngt. Det känns riktigt skumt! Men ni andra även om ni ska göra ngt eller inte så Önskar jag er alla en trevlig Valborg!

Lite bilder från idag:

( Hos tant Emelie)

( Somnade efter mycket om och men hos tant Emelie )