Buzz utlottning

Jag
är medlem i buzzador och jag har nu kommit med i en kampanj för Neutrogena®
Jag kommer få hem en del prov produkter. Vissa ska jag dela ut till vänner och så men jag kommer lotta ut 20/10  st här i bloggen. Varje person som är med kommer få två stycken att få prova då jag vet att man lätt fastnar för ansiktsprodukter och tuberna är oftast lite för små haha så därför skickar jag med en extra tub. Bra va? :)



I den här kampanjen för Neutrogena får du chans att upptäcka hur huden i ditt ansikte påverkas av Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub. Skrubbkrämen rengör porerna och avlägsnar pormaskar med mikrokorn och det bevisat effektiva ämnet salicylsyra. Den unika formulan rengör på djupet och tar bort olja och smuts för att ge en ren hy. Den löddrande krämen är så mild att du kan använda den varje dag för att hålla din hy fräsch, mjuk och smidig.




MEN vilkoret är också att man mailar tillbaka en
recension där ni som vunnit dessa prover berättar vad ni tycker osv. jag kommer med vinnar mailet skicka med lite punkter som jag vill att ni svarar på. Det är ett krav.

Att vinna är enkelt de 10 första som kommenterar vinner. Så först till kvarn alltså :) Glöm inte att skriva i er mail när ni kommenterar så kommer jag höra av mig och fråga om adress så jag kan skicka.

Jag kommer få prudukterna senast den 12 april så där efter skickas dom ut till ER.