Hemma fix
Efter lunch så tog A med sig William för att åka in till medis för att fixa saker till sitt plugg. Så kunde jag och Leigh vara hemma och göra vårat utan att bi störda då hon är lugnare att ha hemma är Bustrollet Wille. När A hade satt sig på tåget så kollade han avrför hans mamma ahde ringt i morse och han fick då reda på att hans morfar hade krockat. Så efter dom hade fixat med hans plugg så åkte A och Wille in till Sös för att kolla hur det var med honom. Innan dom åkte in så gick han, Wille och A's mormor ner till deras katolska kyrka där dom har en julbassad varje år under kyrkan och där hade det hängt en stor spiderman figur som William hade fått från sin gammelfarmor. Hon träffar honom inte så ofta eller Everleigh. Lite trist då vi bor innom samma län?
 
 
A's morfar var rätt tilltygad så dom är fortfarande kvar. William hade fått en glass av sjuksköterkan där så honom går det ingen nöd på och dom har ett eget rum medans dom väntar på svar. Sen får dom skjuts att A's mamma hem.
 
Här hemma har jag tagit hand om tvätt så nu är allt instoppat där det ska vara. Det är ju så jävla mycket varje gång så man orkar inte . Och eftersom det är bara jag som tar hand om skiten så får jag bara ångest av att se på skiten så då står det minst 4 ikea kassar i klädkammaren som står tills nästa tvätt då man blir tvingad att ta det. Och vi ska tvätta om en vecka så påsarna behövdes. Samlade även upp all skit tvätt som ska ner till källaren. Dammsugit plockat i alla rummen, diskat och gett soffan en redig omgång då barnen hade hittat på hyss i den i morse med yougurt. ( Dom åt i köket men lekte krig med yourgurt insmetade skedar) YAY för mig att fixa. Strykt gardiner och annat. Full fart på mig med andra ord.
 
Så nu äter jag en sen mellis och bara slappar innan jag ska ta resterande av disken så köket blir helt klart. Lillan mumsar på banan och dansar för full kareta runt omkring här hemma och leker eller busar med mig. Hmm nej nu ska jag fortsätta!