I nöd och lust - Vårt bröllop
 
  
Två månader har gått sedan vi gifte oss. Vår magiska dag. 
Så jag tänkte starta en blogg serie varje lördag framöver
där jag berättar i olika inlägg om vårt bröllop. Del 4.
 
 
✮  Tärnor..
 
Jag frågade mina tärnor i våras om de ville vara en del av våran fina dag. Så de fick var sitt kort där de blev tillfrågade. Jag valde min kusin Emelie som Maid of honor och sedan min väninna Andrea som tärna. Självklara val :)
 
 
✮ Klänningar ...
 
När det kom till deras klänningar sa jag att jag önskar att de kunde hitta en mörkgrön klänning men hittar de ingen så gick det bra med svart. Jag sa att skor fick de ha vilka de ville och de fick själva bestämma om de ville ha olika klänningar eller en lika dan. De bestämde att de skulle se enhetliga ut. Vi hittade en klänning från Asos som vi valde tillslut. Den satt underbart bra på tjejerna och passade jätte fint in med vårt färgtema. Klänningarna betalade jag eftersom de skulle lägga pengar på resa ner till oss ville jag inte att de skulle lägga så mycket totalt på vårt bröllop.
 
 
✮ Toast Madamme..
 
Jag frågade min väninna Lollo om hon ville vara våran Toast Madamme. Hon har erfarenhet av restaurang och service och hon har det tänket som jag kände att vi behövde. Hon var den personen som vi kände kunde ta befälet över våran dag. Och vilket fantastiskt jobb hon gjorde! Hon hade skapat Quiz som gästerna fick svara på. Hon och hennes fästman hjälpte oss jätte mycket. Även Andrea och Hennes kille E var helt fantastiskt hjälpsamma och fixade så mycket på vår dag. Jag är otroligt tacksam för deras stöd!