Nagelbehandling

 

Efter vi kom hem idag så fick lillan en redig nagelbehandling av sin pappa. Hon låg där och sög på sin napp och myste. Dom höll på ett bra tag. Bada tycker hon också om den lilla damen :)

 

Idag gick allt mindre bra. A försov sig så det vart upp och få lillan i ordning och så åkte dom till dagis. William var hemma från dagis idag igen då han inte var helt hundra i morse.  Så i väg mot handen och till mötet men vi fattade inte riktigt vart byggnaden vi skulle till låg, men dom kom och mötte oss så det var bra. William ville inte ritkigt först och tyckte att det var små läskigt men när leksakerna kom fram till barnhörnan så gick allt mycket bättre. Mötet har jag delade meningar om. Jag störde mig rejält på en viss person men om jag känner lika dant nästa gång och om personen i fråga provocerar mig så kommer jag bita huvudet av personen i fråga och markera ordentligt att jag inte gillar personen eller personens sätt.

 

 

Men som sagt annars gick det bra. Gick till handens centrum och så fick William leka av sig i deras lekhörna och skoja med andra barn innan vi kunde åka och hämta Arwen från dagis. Efter det så åkte vi hem och svängde förbi lekplatsen då de små sov så kunde Arwen leka och ha egen tid med oss.

 

Nu är det sovdax. Vart lite sent idag men men det händer :) Maten vart god och mycket uppskattad så det kändes bra. Jag gör en killer köttfärssås med spagetti. Hahaha! Nu hörs det ljuva barnskratt från Williams sovrum. A sover där inne med William medans jag och lillan barrikerar vårat sovrum. Och inatt så ska lillan sova där inne med pojkarna hon med :P Så detta ska bli intressant.

 

Ska gå och titta om A behöver lite hjälp ;)