När tiden inte räcker till
Just nu är det så mycket i mitt liv så jag har ingen energi att sitta och försöka få ur mig saker i en text som jag ändå inte kan vara helt öppen i. För min blogg är ingen 100% dagbok, har aldrig varit. Du kan inte använda min text som ren fakta. Det är så komprimerat och vridet på ett sätt så jag vinklar mitt liv på ett sätt som jag vill. Bloggen är ju till för mig men det finns folk där ute som gärna vill använda min blogg emot mig. Så därför kommer den ALDRIG vara ens 50 % sann. Allt ligger i detaljerna.
 
Min blogg min verklighet och mitt sätt att vinkla min verklighet och sedan berätta den på. Jag kan för exempel skriva om en dag och egentligen hämta saker från 3 totala dagar att skriva om och göra det till en så det ni läser 1 dag av "händelser". Men jag ville skriva om ngt och få ur mig ngt, skapa ett inlägg av en personlig anledning, det är ett sätt. Eller berättat om en hel dag med familjen fast jag inte lämnade sängen alls. Men min blogg vet man aldrig säkert för det SKA inte vara självklart att det jag skriver här ÄR mitt liv. Bilder vet man ju att det som är ÄR. Men aldrig när. det finns sjukt störda människor där ute som använder sig av bloggar och sociala medier för att komma åt och förstöra för andra. Så min blogg har alltid varit sån. Just för att ingen ska kunna använda den emot mig.
 
Därav att mina inlägg är så platta men folk läser det och tror och anar och antar så mycket att man ibland undrar hur folk läser egentligen. Att kunna skriva ett inlägg om ens vardag utan att vara personlig. Om någon vill veta vem jag är och vad jag gör? Va en del av mitt liv, annars har du inte en susning. Hur mycket du än läser här inne :D