Knepigt i famiiljen

I helgen var mina kusiner här uppe i stockholm och vi hade en stor fallout i sommras när jag och min familj avr på semester där nere. Iaf pga det så har inte vi pratat sedan dess men nu kom dom upp för syrran skulle ha födelsedagsmiddag. Dom kommer dit då på lördagen hem till mina föräldrar för att träffa oss alla och dom hälsar knappt på mig.
 
Jag tänkte typ "okej... aya får se vad som händer" den äldsta av systrarna sa hej och den yngsta tittade inte på mig och mumlade hej. Sen under hela tiden dom var där så sa dom inte ett ord till mig men den äldstas fästman kom fram när dom kom och gav mig en kram. Sen när dom skulle åka så sa dom hej då till allla andra utom mig och Alex och mina barn.
 
Så jag gick ut emd mamma för vi skulle åka och handla samtidigt och då pratade jag lite löst med min äldsta kusin och samma sak där när hon skulle gå så gick hon abra ingen kram så då gick jag med. Jag orkar verkligen inte?!
 
Gisses, det var dom som satt och snackade skit bakom min rygg och så har dom mage och bete sig såhär mot mig när jag ändå är den som förtjänare en fet ursäkt av alla dom tre min syster inkluderat. Komer ju aldrig att ske. Jävla dålig stil iaf och det gör att jag är otroligt glad över att jag och Alex inte följde med nu på middagen för det hade bara blivit så jävla konstigt. För jag skojjar inte stämmningen hos mina föräldrar var ansträngd när vi alla var i samma rum.
 
Samt hade vi följt emd så hade syrran inte haft någon barnvakt till sin son då mamma skulle avrt barnvakt till mina och inte skulle orkat med honom också. Och då hade det inte blivit någon jävla middag. Men tror du att hon har tänkt på det? NEH. Men mamma fick rosor som tack för hjälpen. Mmmm.
RSS 2.0