Hemligt

Asså jag blir så arg! Men jag är hemma nu hos min mormor. Har jätte ont i ryggen tårarna är inte långt bort förså ont gör det. Men min lilla sessa sover i vagnen. Ska göra i ordning rummet innan jag flyttar på henne. Kommer ta en stund så hon kan sova då dr hon sover.

Kommer aldrig mer vända mig till min syster på det känslomässiga planet. Den människan kan verkligen inte vara lite
mer... Hon ska över göra saker. Helst ta till hälsa, döden och annat. För att göra sin sak värrst. Förstår inte grejen. Nej jag är så arg men det är ju löjligt och spelar ingen roll enligt henne det gör varken jag mina känslor ellr min dotter för henne. Vi spelar ingen roll. Arg är jag!! Nu ska jag sova.. Natti :)

Ibland undrar jag hur tankarna rör sig??

Visst jag fattar att skriva ut hur hon numera ser ut och skratta åt det var bra elakt då de flesta som känner mig och våran historia visste att det var henne jag snackade om. Så samvetet hojtar till jag vet. MEN ändå så känner jag ingen skuld för den damen har gjort så mycket mot mig men allt som hon inte tycker om glömmer hon bort. Min sambo snackade med hennei telen idag för hon ringde och typ skrek på honom. Hon tycker att han ska sätta henne och deras familj först och sedan ska den familjen han delar med mig komma sist. Hon tycker att han ska prioritera henne och inte stötta mig.

Grejen om middagen kom upp och så kom grejen upp som jag hade sagt och så påstår hon att jag bara hittade på det och att det var lögn och sa ut en lögn för alla därför reagerade hon så och det var hennes rätt! A sa men hallå hon sa ju det dagen efter det hade hänt så du visste ju om det. Det var för er som inte vet ca 3 år sedan nu och hon säger att nej det har alrig hänt hon har aldrig berättat det för mig. Jag ser hur a står med öppne mun och säger amen *** jag var ju där när hon sa det till dig hur kan du då säga att hon hittar på allt?? Sedan ska hon ha kallat mig fet 1 gång bara men A vet ju att det är flera och har sagt åt henne flera gånger då det hände men hon lyssnade inte. Men han ska välja henne före mig? Sedan så säger hon att hon vet en massa om mig och hon kan ju skriva ut  på hennes blogg att jag är fet, haha gör så. Sedan så säger hon att det "jag kan inte rå för att Jenny har fött två äckliga barn!" Då slängde min sambo på luren på sin syster. Han vart så förbannad. När hon gör så sabbar hon sin egna rellation med sin bror inte jag. Han vet hur mycket jag har försökt att vara den bättre människan men att jag fick nog. Sedan kan hon ju föröka vända människor i hennes dyrbara familj emot mig men jag bryr mig inte för jag vet att min sambo hennes egna bror vet sanningen lika väl som jag. Men om hon vill sprida lögner så fine. Om det får henne att må bättre men det kommer en dag då det kommer igen. Så alla lägnerna hon säger till sin mamma,papppa bror med repsektive och andra kommer komma fram. Och det värsta är att alla dom som trodde henne ska stå där sedan.

Det tänker hon inte på att det blir något som heter följder. Hon kommer inte komma ihåg vad hon har sagt om två veckor. Fast med henne förlutna så är det väl inte så konstigt att hennes huvud inte fungerar som det ska.

Sedan undrar jag hur folk tänker som bara hört hennes verion hur dom kan dömma mig så hårt? Alla som riktigt känner den damen vet hur manupulativ hon är och hur lögnerna från hennes mun är lika flytande som det klaraste vatten. Hon har inget samvete och hon gör allt för att döja sina egna fel och brister och göra så att det ser ut som att det är alla andra det är fel på.

När jag gör fel så står jag för det. Oavsett hur svårt. DET kan man knappast säga om henne.

Fel info?

Linda den träskpaddan är med 99.99% min kära lilla syster !!

Nu kan jag inte hålla min käft som jag har gjort alldeles för länge tyvärr !!

Jag har varit inne och sporad läst din blogg emellanåt och vissa saker du skriver är INTE Ok.

Du får tycka precis vad du vill om mig, det skiter jag fullständigt i MEN du ger fullkomligt fan i att hålla på att skriva eller på något annat sätt åsamka lidande till min familj.

Jenny, passa på att gotta dig i vilken del av det mänskliga pskyket du nu än lever i. Någon dag kommer verkligenheten bita tillbaka !!


Jag känner att jag verkligen måste svara på detta. :) Personen som jag skrev om har två syskon. Den ena har själv skrivit i denna bloggen och vet vad jag skriver och inte. Det fösta syskonet står helt bakom mig och tycker att det personen jag skrev om gjorde bort sig totalt. Det andra personen skulle aldrig skriva så som du nu gör och skulle ringa mig istället. Den personen som är det andra syskonet är mer taktisk än detta. Så nu undrar jag vem DU är som tydligen hade en lilla syster som tog så mycket åt sig eller gjorde att du tog åt dig. Och VARFÖR ni tagit åt er kan bara NI veta. JAG skiter fullkomligt i vilket.

Därimot så skriver du så att det ser ut som en person som jag känner ganska väl. :) Sedan så tycker jag att det är OK att skriva ut att en person som under min första graviditet kallade mig för fet, fetto, kossa, fettokisse osv. har blivit chubby och jag finner det roande. Om du Tycker att det är OKEJ ATT KALLA EN GRAVID KVINNNA FÖR FETTO så förstår jag att du tycker synd om din syster. Denna kvinnan som kallade mig detta har nu själv har gått upp utan den mista vettiga förklaring förutom onyttigheter och jag tycker mig ha rätten att skratta åt det. För verkligheten kom och bet dig i din numera, feta röv. Var inte speciellt trevligt va? :)


Jag vet att personen som det var riktat mot har tagit åt sig och är inte glad över det hela men som sagt jag kunde inte bry mig mindre efter sättet personen har varit mot mig. För den personen kommer jag aldrig mer frivilligt vilja vara i samma rum som. Speciellt inte efter det sista som hände. När hon formligen attakerade mig när jag satt med Leigh i famnen och min son satt brevid mig halft skrämd till vettet. Den personen har gjort det sista elaka mot mig och kommer heller aldrig mer få röra /vara i närheten eller tilltala mina barn. För den personen har tydligen kallat med för fetto och diverse andra grejer ett x antal gånger på "skoj" men exploderade när jag nämde EN skämmig grej vid ett middagsbord efter en annan person hade sagt en liknande skämmig grej.. Rättvist? Knappast. Är den personen psykist störd? Troligen.

Min syster, Linda som du nämner i din kommentar, vet också exakt vem jag menar och håller med mig fullständigt. Jag vet också att personen som jag menar läser min systers blogg. Personen som jag menar blev inte så glad att bli kallad i mildare ord för fet så jag undrar hur personen hade tagit det om jag upprepade gånger hade kallat henne det om hon var gravid?
På skoj då under nio månader... Tror ni hon hade tagit det bra?? Det tror faktiskt inte jag om hon inte ens kan ta det då hon faktiskt är chubby. På skoj eller inte så hade personen exploderat på mig om jag hade kallat henne det som gravid. Honest to truth.

Men det gäller ju henne inte alla andra.. oh jag glömde ju det ;)

Jag står för det jag tycker och jag har sagt och kommer alltid säga att denna bloggen är som en öppen dagbok och jag skriver det jag faller mig in att skriva. If you dont like it? Well, DONT read it! ;)

Nämen se där!

Okej man är inte alltid socker söt och snäll.. iaf inte jag och det bubblar i mig och snart kommer det. Alltså jag måste få vara skadeglad. Så ni som inte gillar det, bit i hop för ni har gjort lika dant  hmm men men nu kommer det...

** Raring,gumman, vännen. DU gav mig just världens bästa egotripp på detta året. Hitills iaf. Jag ser på min kropp och vet att jag har två graviditer bakom som gör att jag är något ur form. Jag har pluffsig armar, min mage är inte alls platt och min rumpa och lår behöver tränas upp. Detta vet jag är konsekvenserna av att töjas ut för att sätta barn till världen. Det är inte alltid kul men det är ren fakta. Nu kommer det så att du är en riktigt liten arbigga och jag tål ärligt inte dig. Vi var en gång vänner men nu har jag ledsen att säga så, inga hämningar emot dig och saken att säga, du har blivit , inte så lite, chubby.



Tystnad

Du hade en gång en kropp som de flesta tjejer avgudade dig för och se på dig nu.. Kommer i håg alla glåpord du kastade på mig under min första graviditet och jag kände mig stor som ett hus, inget passade, mådde piss. Du fortsatte med dina elaka ord. Log dina hånfulla leenden. Men jag gick upp av en orsak.. Jag fick mina underbar små barn .. och det är värt vart ända gram. Och det kommer försvinna innom tid. 

Men vad är din ursäkt? HA HA :D Du har inte fött barn och du är inte född sådan och inte har du krafig bestomme eller knaprar meds så att du går upp i vikt... Tror det kallas L.A.T ^^

När jag såg nyligen publicerade bilder på dig fick jag en chock. Din kropp är som en otränad 30 årings.. med ovanan att trycka i sig en chips påse om dagen! Och om jag känner dig rätt är inte det så långt från sanningen ;) Men vill ändå avsluta med att säga tack för att du finns så jag kan sitta här och titta på dig samt skratta sist!**
RSS 2.0