Kul :/


Den 20:de blev jag dumpad. Hade sex med T ( han kom ej i mig) innan han släppte mig hos M. Vi hade sex han kom i mig två gr. Dagen efter åker jag hem.

Den 6-7 juni träffar jag A och vi har oskyddat sex jag tar dagen efterpiller som inte ger någon mens. Vi har kontinuerligt sex och idag den 29 juni kissar jag + med tre dagars illamående och ömma bröst. Vem är pappan?!? 

Jag hyr i andra hand. Har vikariat, mås psykiskt dåligt och jobbar knappt. Inte rätt läge att få ett barn. Känns förjävla ruttet att just förlorat ett barn för att sedan bli gravid DIREKT efter för att sedan ta bort det?! A tror det är hans han vill inte bli pappa nu då han inte har fast jobb och ska påbörja utbildning i juli. Han verkar heller inte ha släppt C. Så det lutar åt abort. Räknar dom att det är M så ja absolut. Han kommer gifta sig med mig om det är hans. Jag är i chock. Varför gör jag mitt liv så svårt?!

Jag har börjat få känslor för A, vill att han ska komma hem från Kiruna och krypa ner brevid mig och ge mig den närheten och ömheten han gett mig sedan den 6:te. Fan jag är typ kär ju..

Vågar jag?

Jag är kär igen... Men är han kär i mig?
RSS 2.0