När framtidens stig ändrar sin riktining
Jag har precis skickat iväg ett mail som kommer ändra min framtid radikalt. Det var nervigt, pirrigt och det var lätt och jobbigt så samma gång. Men så skönt när det väl var gjort. Nu är det bara att vänta och se. Sedan så gick andra mail iväg rörande hösten. Det är en salig röra med trådar som måste fixas oavsett. Jag vill att dom närmsta tre månaderna ska gå undan. 
 
Det är juni månad, mitt i sommaren men det känns inte som sommar. Ska ta en cigg med alla tankar som snurrar runt. I morgon ska jag tvätta upp all tvätt och sedan blir det att packa igen för ytterligare en resa på fredag. Sedan blir Juli månad lugn. Kommer behövas för sedan kommer det bli full fart i Augusti och September. 
 
Alla dessa tankar, ibland önskar jag att jag var mindre intelligent så jag slapp ha tvångstankar om hur  jag ska få allt organiserat i extrem detalj nivå. Klaffaat och klart. Kan jag inte bara vara dum och naiv med tron om att hursomhaver så löser det sig med att rycka på axlarna, lägga mig, drömma sött och problemfritt?