När mamma och min syster var på besök
Min mamma och syster kom ner till oss i två olika vändor. Mamma kom ner först i mitten av oktober och stannade i ett par dagar. Det var jätte mysigt! 😍 Hon bakade massor och så firade vi att jag gick färdigt min utbildning som barnskötare/elevassistent. Jag fick en jätte fin servis som var en kopia på min mormors matservis. Jag föredrog den mamma köpte. Fick jätte fina sängkläder och då gjorde hon en super god smörgåstårta! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Med sig ner hade hon även deras gamla matsalsbord. Vi som inte hittat ngt bra vardagsrumsbord sågade av benen på vårt gamla matbord och ställde det i vardagsrummet. Det passade perfekt! 

Jätte tråkigt när hon åkte hem men glada att hon hälsade på. Första gången hon såg vårt nya hem sen vi flyttade i maj. Helt galet att huset varit vårat sen April! 🤭

Sen kom min syster ner med sina två gossar och stannade över Halloween. Det vart en traumatisk natt då minstingen av hennes fick problem med halsen så ambulans fick tillkallas men det gick bra ändå och det slutade med extra tid med oss. Vi gick på Halloween promenad i spåret som det hade ordnats av bygden. Barnen tyckte det var jätte kul. De hade dekorerat mycket, tipsrunda och de delade ut godis. Avslutade kvällen på pizzerian/kiosken. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

Jag jobbade som vanligt under november lovet. Men på lördagen skulle jag med kollegor till Ullared. Men det får bli ett inlägg för sig ☺️