Vad gör man?
(null)


I dessa tider då covid -19 härjar över hela världen och lamslår varje samhälle så blir man förvånad över hur ett land som Sverige inte tar några direkta åtgärder alls. Jag är jätte glad för påsklov så jag slipper lämna barnen i skolan. Förstår inte alls varför min kommun inte har digitaliserade lektioner så barnen slipper en smittohärdsplats som en skola.  Nathan har varit hemma sen 16 mars och kommer stanna hemma så länge som behövs. 

Varje gång barnen hostar till så går jag ångest och mina tankar går genast till "har vi smittan i huset?" "tänk om de inte skulle överleva viruset om de får det?" " jag skulle inte klara av att mista någon av mina barn" sen kommer dödsångesten och jag känner att jag vill ta dem alla, stoppa ner dom i min lilla säng och hålla dem hårt hela natten. 

Sen att jag jobbar inom förskolan ökar ju min ångest ännu mer. Vi är ju runt snorande, hostande barn. Vi kan ju aldrig veta om det är ett av alla vanliga förkylnings virus som ett barn får, pollen eller är det covid-19? I en perfekt värld om man hade haft betalt och kunnat stanna hemma ... men jag kan lixom inte ens jobba hemifrån. 

Ny vecka i morgon .. planering, så kommer vara på jobbet i 12h. Galet men men 😅 godnatt på er!