Uppdatera vår garderoben
Jag håller på och uppdaterar barnens garderober och idag kom paket 1 hem av tre till Leigh. Två paket från sellpy och ett paket från H&M. Ett av två paketet från Sellpy kom idag. Älskar den sidan då man kan hitta jätte fina kläder, spara på miljön, dra ner på konsumtionen och det är jätte bra för ekonomin.

(null)

Perfekt nu när jag har rensat bort halva barnens garderober på utväxta kläder. Jag skänker bort deras för jag vet att det finns familjer som har det sämre än mig. Så då skänker vi bort kläderna som jag inte väljer att behålla till secondhand. 

Dock så finns inte allt man söker efter hos Sellpy så det fick kompletteras från H&M. Det här inlägget är inte sponsrat haha jag bara älskar Sellpy och vill rekommendera dom. :) Tänkte visa vad som finns i paket nr två.
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)


Det blir oftast två beställningar då kläder kommer in i omgångar så man hittar inte allt man söker efter men om jag hade gått in i en vanlig butik så hade det kostat så mycket mycket mer. På det här viset så kan jag spendera mer på barnen utan att det svider i plånboken, slipper ta krediter (vilket jag aldrig gjort för sådant är inge bra och kan lätt få en att hamna i knipa. Det är mer vanligt bland folk att handla på kredit än vad man tror. Handla på kredit/ta sms lån eller spela bort sin inkomst på kasinon är det sämsta man kan göra.) och man kan hitta på roligheter med barnen ist :)