Fam L.L's Valborg 2010

Vi gav oss av hemmifrån skulle tro prick klockan sex och var på ängen 12 min senare och då höll fackeltågen på att bildas. Ett från Åby hållet där vi bor och ett från andra hållet och jag vet faktiskt inte vad det området heter. Men det var scaouterna som höll i det hela och hade sina små stånd på ängen och satt i hop allt. Jätte mysigt och trevligt att få gå ut och känna gemenslapen från alla människorna. Det märktes att party nivån var ganska hög. I lägenheten under oss är det party för fulla muggar kan jag ju säga.

 

Men här kommer iaf lite bilder från våran valborg:


Det ena fackeltåget från våran sida av Västerhaninge.

 

Brasan innan barnen med facklorna tände den.

 

 

Majbrasan får lite fart på elden.

 

En måttligt sjuk liten mig. :)

William med sina popcorn

Alex käkar popcorn. Kunde inte låta bli fast dom var typ osaltade!

 

Kom hem vid åtta. Vi gick till affären och köpte lite valborgs gott hem och så tog vi en korv i centrumgrillen och satt och pratade en stund. Kändes kul att kunna fira valborg detta året som en fast familj. Att göra sånna här familje firanden typ. Alex har ju aldrig firat valborg så här. Förra året så var William så liten och vi hade precis flyttat hit så vi kom inte i väg och visste inte så mycket om detta området.. Men det var en skön känsla idag.

 

kom vi hem och pillade med maten och fick lillen i säng och så vid nio så smällde dom raketer nere på kyrkoängen och vi såg dom ända hem! Så vi stod och tittade på dom och kramade om varandra och små myste lite medans vi tittade.  Det var fina fyrverkerier. Alex viskade go valborg pussade mig ^^

 

Efter det så gjorde vi i ordning valborgsmyset. Det bestod av sallad och olika goda sallads tillbehör, vitlösklyftor, bröd, dryck osv. Och så myste vi ner oss och tog det lugnt i soffan.

 

 

Min sallad

Alex sallad !

Som han sedan häller på massa balsamvinäger och rödvinsvinäger på :/

Hoppas ni alla där ute fick en trevlig valborgsmässoafton och att sommaren nu kommer med stor värme!