Inför hösten
Jag har nu börjat med att uppdatera barnens garderober för hösten. Först ut var Leigh, 24 nya klädesplagg är på väg hem till oss. Köpte höstjackan, vinterjacka och termobyxor i den ordern, så hon är klar. Hon behöver nu bara en uppsättning med vantar mössor och halsdukar samt nya vinterskor. 

Juli lönen blir det Williams tur. Och efter det Nathan. Så skönt när september kommer och man är helt klar och behöver inte tänka kläder dörrens i april inför sommaren och då är det en lätt uppdatering. 

I år behöver jag ett par ordentliga vinterskor som är vattentäta. Jag vill även ha regnkläder.   Alex garderob är uppdaterad. Han behöver ett par ordentliga termobyxor och ny vinterjacka bara. Pengar pengar pengar. Nämnde jag att jag inte har ngn semester i år? 😅😓 galet avundsjuk på mina kollegor. Ny månad i morgon. Juli redan! Regnperioden har kommit till Sverige och jag älskar det. Vi hade avslutning på jobbet idag, jag och S gjorde fint och fixade och barnen hade super roligt och fick äta gott. Nästa vecka börjar jag jobba stängningsveckorna på ett nytt område på både fritids och förskolan. Sen träffar man utvilade kollegor i höst igen :) nu ska jag sova.